Agenda

What do you get?

  • Three tracks.
  • A total of 18 one-hour presentations.
  • 15 shorter 30mn topics.
  • Presentations by international community thought leaders.
  • Product Exhibitors and product presentations.
  • Lunch, the famous Swedish Fika (more than just a coffee break), and a 3-course dinner on Monday evening.
  • A social event on Sunday.
  • A unique, inspiring location in the city center of Malmö, close to Copenhagen.

Schedule:

This is a preliminary schedule, intended to show the general setup of the event. Individual sessions will be assigned to a definite time slot as we approach the start date.

Sunday 13th of November

Track 4 Sankt Gertrud

2:00 pm

4:00 pm

6:00 pm

Claris Partner Meeting

2:00 pm - 4:00 pm (120 min)
Track 4
Claris

Dinner and beer tasting

6:00 pm - 9:00 pm (180 min)
Sankt Gertrud

Monday 14th of November

Track 1 Track 2 Track 3 Sankt Gertrud

9:00 am

10:00 am

10:30 am

11:30 am

1:00 pm

2:00 pm

2:15 pm

2:45 pm

3:00 pm

4:00 pm

4:15 pm

4:45 pm

6:30 pm

Welcome Session

9:00 am - 10:00 am (60 min)
Track 1, Track 2, Track 3
To be confirmed

Fika

10:00 am - 10:30 am (30 min)
Sankt Gertrud

Touch your data

10:30 am - 11:30 am (60 min)
Track 1
Claus Lavendt

Performance

10:30 am - 11:30 am (60 min)
Track 2
Honza Koudelka

OData

10:30 am - 11:30 am (60 min)
Track 3
John Renfrew

Lunch at Sankt Gertrud

11:30 am - 1:00 pm (90 min)
Sankt Gertrud

MongoDB

1:00 pm - 2:00 pm (60 min)
Track 1
Oliver Reid

Underlying principles of Develop-Stage-Production

1:00 pm - 2:00 pm (60 min)
Track 2
Philipp Puls

UI / UX Design

1:00 pm - 2:00 pm (60 min)
Track 3
Yann Liqueur-Salzedo

With a little help from… Claris Connect

2:15 pm - 2:45 pm (30 min)
Track 1
Javier Durá

MBS Plugin*

2:15 pm - 2:45 pm (30 min)
Track 2
Christian Schmitz

FileMaker Hosting*

2:15 pm - 2:45 pm (30 min)
Track 3
Fabrice Nordmann

Fika

2:45 pm - 3:00 pm (15 min)
Sankt Gertrud

The New Horizon | Native Script Transactions

3:00 pm - 4:00 pm (60 min)
Track 1
Vince Menanno

Claris Studio

3:00 pm - 4:00 pm (60 min)
Track 2
Jan Stieperaere

Design Masterclass: the rules *

3:00 pm - 4:00 pm (60 min)
Track 3
Albert Harum-Alvarez

Managing multiple data files using dynamic data sources

4:15 pm - 4:45 pm (30 min)
Track 1
Niklas Swedenborg

Design Masterclass: hands-on*

4:15 pm - 4:45 pm (30 min)
Track 3
Albert Harum-Alvarez

To Cloud or not to Cloud

4:15 pm - 4:45 pm (30 min)
Track 2
Cristina Álvarez Dávila

Dinner at Sankt Gertrud

6:30 pm - 9:00 pm (150 min)
Sankt Gertrud